2012 m. balandžio 15 d., sekmadienis

Tinginio gamybos ypatumai arba, kai tinginys gamina tinginį. Bet šitas receptas man itin patiko, dėl savo greitumo ir jokių papildomų indų visokiems sviesto lydimams ir t.t.


Taigi, reikėjo:

800g. "Gaidelių";
200g, sviesto;
2 šaukštus kakavos;
1 indelio kondensuoto pieno.

Gamybos procesas labai paprastas: sulaužome "gaidelius" į kuo smulkesniu gabalėlius, užpilam ant jų kondensuotą pieną, kakavą, smulkiais gabalėliais supjaustom sviestą ir įdedam į mikrobangų krosnelę 5min. Tada viską gerai išmaišom, įvyniojam į kepimo popierių ar maistinę plėvelę, atšaldom ir...Vuolia! Bon apetit, tinginukai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą